Despre icoana bizantina

Să pictezi icoane este de-a dreptul înălțător!

Parcurge ABC-ul iconografiei ortodoxe (bizantine) prin câteva metode explicate pe înțelesul tău

   

Marketing by

Ce primești după ce te abonezi?

O serie de 7 email-uri strâns legate între ele despre:

Despre Constantin Oancea

“Sunt pictor de biserici și de aproximativ 10 ani lucrez în acest domeniu din mare pasiune și cu toată dăruirea.

Din copilărie mi-am dorit să fiu pictor și din acest motiv am studiat pictura. Mai mult, mi-a oferit multă liniște sufletească și meditație. A fost o continuă chemare.

Deși am încercat mai multe job-uri, am realizat că pictură îmi doresc cel mai mult să fac și, pentru că asta știu să fac cel mai bine, am depășit orice obstacol pentru a-mi îndeplini această misiune. Mereu am considerat pictura de icoane o muncă sfântă și, în plus, mi-a dat multă libertate creativă pentru care am optat de mic.

Fac ceea ce iubesc si iubesc ceea ce fac!

“Talantul” pe care mi l-a dat Dumnezeu vreau să-l înmulțesc dăruindu-ți ce am învățat în 16 ani de studiu al iconografiei și să-ți transfer această libertate de a aprofunda mai mult.

Îmi doresc ca tainele iconografiei să nu fie o piatră de poticnire pentru tine. Urcușul tău spre cunoaștere să nu fie făcut cu pași mărunți, ci în salturi. Să ai toată încrederea în Dumnezeu și darurile Lui. 

Materialele pe care ți le-am pregătit gratuit, să-ți fie suport pentru studiu și descoperirea artei icoanei!

Să pictezi icoane este de-a dreptul înălțător

Parcurge ABC-ul iconografiei ortodoxe prin câteva metode explicate pe înțelesul tău

Marketing by
"Nu există artă mai frumoasă decât arta educației. Pictorul și sculptorul fac figuri fără viață, dar educatorul creează un chip viu; uitându-se la el, se bucură și oamenii, se bucură și Dumnezeu..." (Sf. Ioan Gură de Aur)